Boeken

Hier staan boeken en series die ik heb geïllustreerd op een rij. Klik op de plaatjes om ze te bestellen bij de betreffende uitgevers!

Opstand!

Sinds 2020 mag ik mezelf ook auteur noemen: het boek Opstand! is door mij bedacht, geschreven en getekend. Dit is deel 1 van een vierdelige serie die zich afspeelt rondom de Beeldenstorm in 1566, van dichtbij beleefd door kinderen. Een leuke manier voor kinderen om kennis te maken met (kerk)geschiedenis! En aan deel 2 wordt al druk gewerkt…

Stripboeken

Voor Kits Magazine maakte ik onderstaande strips, gebaseerd op de gelijknamige leesboeken.

Bas en Charlotte

Samen met de briljante kinderboekenschrijver Janwillem Blijdorp illustreerde ik deze vijfdelige serie over de hilarische, maar ook ontroerende avonturen van de kleine, jonge Bas en de oude, grote Charlotte die bij elkaar in de brugklas belanden.

Joël en Jael

De tweede serie samen met Janwillem Blijdorp. Deze keer over de te dikke tweeling Joël en Jael, die nu toch echt wat meer moeten gaan bewegen… En als ze daarmee klaar zijn, komen uit de pen van Janwillem weer nieuwe, geniale uitdagingen!

Pas op!

Voor beginnende lezers heeft Bram Kasse een paar geweldig absurde verhalen bedacht: gaan deze boeken over de vijf broers Jip, Jep, Jop, Joop en Joep – of gaat het over een superheld tegen wil en dank?

En nog veel meer…